PUBLISH NOVEL ?

Menjawap kepada soalan - soalan kamooo semua, Soul Mate tetap akan di habiskan di Blog, kerana saya tak pernah terfikir untuk hantar manuskrip saya ke mana mana publisher, KENAPA? bukan tak berminat, tapi sebab saya rasa saya masih baru dalam bidang ini, banyak perkara yang saya perlu belajar lagi, so rasa tak layak kot? dan tak berani kot? tapi kalau ada yang berminat mungkin saya boleh mencuba, cuma harapan tu tak tinggi la sangat. ikutkan hati mula mula memang saya menulis novel ni untuk di terbitkan, kerana minat untuk menjadi penulis sangatlah menebal, tapi lama kelamaan saya sedar, saya perlu belajar lebih lagi. mungkin kalau ada rezeki ia tetap menjadi rezeki saya. so, sokonglah la saya, semoga impian saya tercapai, dan kamo kamoo semua terhibur dengan karya saya...

MeH La JoiN..

Friday, March 4, 2011

MaSaLahH!!!! ade sape sape bleh tolong?????

salam semua...
masalah melanda...
kali ini lebih besar dari masalah kesihatan..
lebih besar menyebabkan saya tidak dapat memasukkan entri terbaru SOUL MATE dan MAP
dah banyak kali saya cuba tapi masih tak jumpa apa masalahnya..

so sekarang saya nak tahu..
kenapa bila saya post entri baru..
saya x dapat nak link kan kepada nombor2 episod seperti yang sebelum ni yer???
perkara ini mmebuatkan korang x kan bleh baca episod yang korang dah ketinggalan.. huhuhuhuh
sebab saye x link kan kat tepi tuh..
huhuhuh..
saye bukan pandai sangat bab nih..
ade sape-sape boleh tolong x? huhuhuhh

3 comments:

Anonymous said...

salam..maybe kena copy paste link yg kat tepi tu kot untuk bolehkan link tu ada..tp rasanya sape2 x brp paham kot mslh yg awak hadapi..tu yg xder komen..saya pun x brp phm..hehehhehe

Anonymous said...

ye ke.. huhuh...
masih lagi x bleh nak update link untuk episod terbaru yang saya post.. bese kan korang klik je kat episod tu.. nak episod bape pun.. tp kali ni saye x leh nak link kan episod terbaru kat situ.. huhuhu.. paham x?? huhuhu,,,

D' Black Writer said...

Sebelum ni, macam mana akak buat? Saya pun tak tau, nak cuba buat kat blog saya jugak. Ajar la.. kalau akak ajar, insya-ALLAH saya dapat fikir solution-nya.